Přípravy na ples

Pokud se chcete vydat do společnosti na ples, jsou určité věci, na kterých byste si měli nechat záležet. Přípravy na ples nejsou zdlouhavé ani nějak náročné. Jsou pouze důkladnější. Pro ženy máme následujících pár tipů, jak se dokonale upravit a zvládnout vše na večer.

ženy v šatech

Vlasy – Vlasy si umyjte a vysušte fénem, aby měly krásný objem a působily nadýchaně. Poté záleží jen na Vás, jak je dále upravíte. Zvolit můžete vlny či rovné vlasy. Pokud jste šikovná, zvládnete i účes s pomocí gumiček a sponek. Jestliže se nechcete o své vlasy postarat sama, můžete se svěřit do rukou kadeřnice.

Obličej, líčení – Zvolit můžete večerní líčení, které je více vidět. Například se hodí kouřové líčení nebo nějaké výrazné. Pokud si nechcete zvýrazňovat oči, tak použijte výraznou rtěnku. Jestliže se nerada sama líčíte objednejte se ke kosmetičce.

Oblečení – Vyberte si to, v čem se cítíte nejlépe. Na výběr máte: overal, šaty, sukně, kalhoty, halenka. Radíme oblečení nakupovat předem. Shánět outfit na poslední chvíli je to nejhorší.

Šperky – Náramek, prstýnek, náhrdelník, řetízek, náušnice. Je dobré zvolit si buď jemné šperky anebo výrazné. Jestliže budete mít výrazný náhrdelník, neberte si k němu i výrazné náušnice. Působilo by to přeplácaným dojmem. Snažte se šperky zkombinovat s outfitem.

pouzdro na šminky

Nohy – Zbavte se ztvrdlé kůže na chodidlech. Nohy pár dní předem hydratujte krémem. Upravte nehty na nohou a máte hotovo. Pokud budete mít obuv, ve které budou vidět Vaše nehty, můžete si je nalakovat.

Ruce – Pár dní předem hydratovat, aby nebyly suché. Odstranit kůžičku. Upravit nehty do potřebného tvaru. Pokud chcete zvýraznit ruce, nalakujte nehty.

Obuv – Boty by Vám měly sedět a být pohodlné. Jestliže neumíte chodit ve vysokých podpatcích, nepořizujte si je. Zvolte takové, které se budou hodit k celkovému vzhledu.

Vůně – Na večery se hodí i ty těžké vůně. Navoňte se tou, která je Vám nejpříjemnější.

Psaníčko – Opět by mělo být sladěné se zbytkem.


Publikováno v Nezařazené